Microsoft 365

Microsoft 365 on huikean suosion saanut pilvipalvelu, joka tarjoaa mm. sähköpostin, pikaviestimen, videopuhelut, pilvitallennustilat, SharePoint ja Microsoft Office -ohjelmistot. Osa palvelupaketeistamme sisältää lisenssien lisäksi kattavat ratkaisut yrityksen IT-ylläpidolle.

CustomIT Microsoft 365 -palvelupaketit

Lisenssit ja niiden määrä saattaa olla sinulle jo tuttua. Avullamme onnistut Microsoft 365:n käyttöönotossa ilman lisenssimietintöjä. Säästät aikaa ja rahaa juuri tarpeisiin sopivien palvelupakettien valinnalla. Teemme myös siirtymän vanhoista järjestelmistä Microsoft 365:een vaivattomasti. Jatkossa päivittäminenkin on helppoa.

Hopea – osaajan ratkaisu

Asiakkaille, joilla on osaamista ja ymmärrystä laitehallinnasta ja päivityksistä sekä aikaa niiden hoitamiselle. Palvelupaketti sisältää Microsoft 365 Business Premiumin kaikkineen käyttöön. Tämän lisäksi tarjoamme tarvittaessa helpon etätuen käyttäjille.

Kulta – kevennä huoliasi

Asiakkaille, joilla on jonkin verran omaa osaamista, mutta halua, kiinnostusta tai yksinkertaisesti aikaa asioiden hoitamiselle ei tahdo olla. Edellisen tason mukaisesti paketti sisältää Microsoft 365 Business Premium lisenssin. Kultatason lisäetuna on CustomIT:n etätuki ja työasemavalvonta jatkuvana palveluna.

Tämän lisäksi paketti sisältää laajan ylläpitopalvelumme, johon kuuluu muun muassa laitteiden kokonaisvaltainen tietoturva, ajantasaiset päivitykset sekä huipputason sähköpostisuoja.

Platina – aikaa omaan ydinosaamiseen

Asiakkaille, jotka haluavat ulkoistaa IT-asiat asiantuntijakumppanille ja keskittyä täysin omaan ydinosaamiseen. Kultatason palveluiden lisäksi platinapaketti sisältää ajantasaiset päivitykset myös kolmansien osapuolien sovelluksille.

Uusien laitteiden helppo käyttöönotto onnistuu Windows Autopilotin avulla; vältytään pitkäkestoisilta asennuksilta sekä parhaimmillaan laitteet ovat käyttövalmiita suoraan laatikosta.

Pyydä tarjous