Etätyökalut

CustomIT tarjoaa monipuoliset työkalut etätyöskentelyyn itsenäisesti tai tiimissä. Ratkaisuillamme työt sujuvat vaivatta vaikka kotitoimistolta. Jos yrityksellänne on useita toimipisteitä – saatat olla kiinnostunut Yrityskaistastamme, jolla voit varmistaa kitkattoman kommunikaation yrityksen sisällä, sijainnista riippumatta.

Microsoft Teams

Viime vuosina jo käsitteeksi muodostuneella Teamsilla voit luoda työtiloja tiimillesi, joka mahdollistaa muun muassa tiedostojen jakamisen sekä keskustelujen hoitamisen yhdessä paikassa. Teams on avainroolissa varsinkin kokouksien ja webinaarien helpossa järjestämisessä.

Teams tulee kustannustehokkaiden Microsoft 365 -palvelupakettiemme mukana.

VPN-etäyhteydet

VPN-yhteys mahdollistaa turvallisen, suojatun yhteyden yrityksesi tietoverkkoon ja resursseihin mistä tahansa sijainnista. VPN salaa tietoliikenteen päätelaitteesta lähtien, joten liikennettä ei voida vakoilla vaikka olisit julkisessa WiFi-verkossa. CustomIT tarjoaa nykyaikaisen VPN-ratkaisun haastavimpiinkin olosuhteisiin.

Kokousratkaisut

Kasvavien etäneuvottelutarpeiden vuoksi Teams Rooms -kokousratkaisut ovat kasvattaneet suosiotaan. CustomIT tarjoaa kokousratkaisut joka tarpeeseen; suurista neuvotteluhuoneista mobiileihin toteutuksiin. Jälkimmäisestä mobiilista järjestelmästä olemme luoneet myös esittelyvideon, jonka voit katsoa alta:

Kokousratkaisumme mahdollistavat helpot Teams-kokoukset ja sisällön langattoman jakamisen, paikallisesti sekä etänä kokouksen osallistujille. Kokousjärjestelmä toimii Microsoft 365 -ympäristössä huoneresurssina, tarkoittaen tilan tai laitteen yksinkertaista varaamista palavereita varten.

Voit myös osallistua esimerkiksi kannettavalla tietokoneella palaveriin, mutta käyttää mikrofonina sekä äänentoistona kokoushuoneen järjestelmää liittyessäsi palaveriin. Näin takaat ammattimaisen ja onnistuneen neuvottelukokemuksen.