Yrityskaista

Räätälöity yrityslaajakaista Seinäjoelta

Toimimme paikallisena operaattorina omalla kuituverkolla ja tarjoamme luotettavan laajakaistan yrityksille, avaimet käteen periaatteella. Yrityskaista sopii niin isommille yrityksille kuin pienemmänkin toimiston tarpeisiin.

Vieläkö yrityksellänne on tarvetta fyysisille palvelimille? Onko teillä useampia toimipisteitä Pohjanmaan alueella? Pystymme tarjoamaan Teille aidosti paikallisen yritysverkon, jolla voimme yhdistää toimipisteenne – tämä mahdollistaa koko IT-infranne virtaviivaistamisen, jolloin resurssien käyttäminen helpottuu.

Kyseessä on valvottu yhteys, johon sisältyy päätelaitteet sekä palomuuripalvelu tietoturvapäivityksin, toimivuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.

Tukea nopeasti ja paikallisesti

Me CustomIT:llä ymmärrämme luotettavan laajakaistan tärkeyden; tämän vuoksi lupaamme tukea tunneissa, emme vuorokausissa. Tarjoamme tukea alle neljän tunnin vasteajalla, ilman lisäkuluja. Pääosin ratkaisemme mahdolliset ongelmat jo ennen kuin olet niitä edes huomannut.

Liittymänopeudet sekä keskitetyt yritysverkot

Tulisiko yrityksenne käyttämän pilvipalvelun toimia vikkelämmin? Onko nykyinen nopeus riittävä, mutta yhteys reistailee ja tuen saanti on tarvittaessa haastavaa? Tarjoamme kustannustehokkaasti yrityksen tarpeiden mukaisen liittymänopeuden, aina 10 gigabittiin saakka.

Avaimet käteen palvelulla

Hoidamme liittymän asennuksen ja käyttöönoton alusta loppuun. Tarjoamme huoltopalveluita myös käyttöönoton jälkeenkin. Verkon tarvitessa järeämpää suojausta, meiltä on saatavilla esimerkiksi haittaohjelmatarkistuksella varustetut Fortinet-palomuuriratkaisut.

Pyydä tarjous