Laite- ja ohjelmistohankinnat

Osta paikallisesti ja ota käyttöön, vaivattomasti

Tuomme alan johtavien valmistajien yrityskannettavat, palvelimet, palomuurit ja muut oheislaitteet Seinäjoelta. Tarjoamme myös palvelulaitteet yrityksen tarpeisiin; ostaessa päätelaitteen meiltä, tuemme sitä koko elinkaaren ajan. Palvelu sisältää laitevakuutuksen, toimitusta edeltävät asennukset ja käyttöönoton. Laitteen poistuessa käytöstä huolehdimme myös sen tietoturvallisesta kierrätyksestä, hävittäen kaiken datan laitteelta.

Nopeat ja varmat yritysverkkoratkaisut Seinäjoelta

Suunnittelemme ja toteutamme yritysverkkoratkaisuja pitäen mielessä kaikki laitteet palvelimista langattomiin päätelaitteisiin, kuten älypuhelimiin.

Meiltä myös ohjelmistot

Tarjoamme kattavasti Windows-palvelin- ja työasemaohjelmistoja, Microsoft 365 -viestintäratkaisut sekä tietoturvaohjelmistot. Lisäksi konsultoimme verkkokauppaohjelmistojen hankinnassa, jotka ovat integroitavissa eri taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmiin. Ohjelmistot voidaan toimittaa pilvipalveluina, konesaliratkaisuna tai asennettuna yrityksesi IT-ympäristöön.

CustomIT-infonäyttöratkaisut

CustomIT tarjoaa myös helppokäyttöisen ja monipuolisen infonäyttöratkaisun web-pohjaisella laitehallinnalla. Infonäyttöratkaisulla voidaan tuottaa esimerkiksi esityksiä reaaliaikaisella sisällöllä sekä toistaa kaikkia yleisimpiä media- sekä dokumenttityyppejä, kuten Office-tiedostoja.

Tämän lisäksi esityksiä voidaan ajastaa, joka sallii halutun informaation näyttämisen sopivaan aikaan. Web-käyttöliittymä mahdollistaa useiden infonäyttölaitteiden yhtäaikaisen seuraamisen sekä etähallinnan miltä tahansa päätelaitteelta.