Laite- ja ohjelmistohankinnat

Tuomme yrityksille alan johtavien valmistajien palvelimet, työasemat, palomuurit ja muut oheislaitteet. Tarjoamme myös palvelulaitteet yrityksen tarpeisiin; ostaessa päätelaitteen meiltä, tuemme sitä koko elinkaaren ajan. Palvelu sisältää laitevakuutuksen, toimitusta edeltävät asennukset ja käyttöönoton. Laitteen poistuessa käytöstä huolehdimme myös sen tietoturvallisesta kierrätyksestä, hävittäen kaiken datan laitteelta.

Suunnittelemme ja toteutamme yritysverkkoratkaisuja pitäen mielessä kaikki laitteet palvelimista langattomiin päätelaitteisiin, kuten älypuhelimiin.

Tarjoamme kattavasti Windows-palvelin- ja työasemaohjelmistoja, Office 365-viestintäratkaisut sekä tietoturvaohjelmistot. Lisäksi konsultoimme verkkokauppaohjelmistojen hankinnassa, jotka ovat integroitavissa eri taloushallinto- ja toiminnanohjausjärjestelmiin. Ohjelmistot voidaan toimittaa pilvipalveluina, konesaliratkaisuna tai asennettuna yrityksesi IT-ympäristöön.

CustomIT-infonäyttöratkaisut

CustomIT tarjoaa myös helppokäyttöisen ja monipuolisen infonäyttöratkaisun web-pohjaisella laitehallinnalla. Infonäyttöratkaisulla voidaan tuottaa esimerkiksi esityksiä reaaliaikaisella sisällöllä sekä toistaa kaikkia yleisimpiä media- sekä dokumenttityyppejä, kuten Office-tiedostoja.

Tämän lisäksi esityksiä voidaan ajastaa, joka sallii halutun informaation näyttämisen sopivaan aikaan. Web-käyttöliittymä mahdollistaa useiden infonäyttölaitteiden yhtäaikaisen seuraamisen sekä etähallinnan miltä tahansa päätelaitteelta.

Alkaen 24,95€